Nærdødsoplevelser

www.discarnation.info

Her vil jeg blot nævne, at Elisabeth Kübler-Ross og Raymond A. Moody i deres mangeårige forskning ikke alene talte med mange døende som rent faktisk døde, men også med mennesker der havde haft en Nærdødsoplevelse; og at de begge to har skrevet om dette emne i flere af deres bøger.

 

Andre har også skrevet om Nærdødsoplevelser – såvel deres egen oplevelse som andres – og i dag er det meget let at finde litteratur og film om emnet.

 

Her vil jeg blot nævne amerikanske Bruce Greyson, der er læge og professor emeritus i både psykiatri og neurologi ved University of Virginias School of Medicine og globalt anerkendt som værende blandt de største lægelige eksperter i nærdødsoplevelser; læs mere i denne artikel på dansk fra 2022 med titlen Professor i nærdødsoplevelser: “Har du været død? Godt for dig – og alle andre 


I den nævnte artikel nævnes bl.a. at Bruce Greyson er forfatter til bogen After udkommet på dansk som Efter – en læge udforsker, hvad nærdødsoplevelser fortæller om livet og efterlivet, Gyldendal 2021. 

Maj 2020, Brasilien, storbyen Rio de Janeiro:

Qua den igangværende "Corona pandemi" bragte et dansk nyhedsmedie i dag den 21. maj 2020 en artikel hvori man kan se et foto af ansatte på en kirkegård i Rio som placerer en kiste med en afdød i en slags meget simpelt "Fællesmausoleum".
Artiklen med det viste foto af det meget simple "Fællesmausoluem" kan ses her