Fælles-mausoleum

www.discarnation.info

Den nye verdensimpuls (DNV) - Fællesmausoleum


Anno 2021 findes der stadig ikke et Fællesmausoleum her i Danmark, men det gør der til gengæld i fx. Holland


Til højre ses således et billede af et flot og aktivt Fællesmausoleum, der ligger på Algemene Oosterbegraafplaats i byen Enschede i Holland


I nævnte Fællesmausoleum har man siden 2005 givet mulighed for opbevaringaf afdøde i kister, der placeres i krypt (se billedet til højre), og med en fredningstid på 20 år, med mulighed for 10 års forlængelse.


Når den aftalte fredningstid er udløbet åbnes kisten, og de jordiske rester af afdøde samles i en lærredspose, der udleveres til pårørende eller som aftalt. 


Vigtigt:

Iflg. Martinus værket, bogen "Bisættelse", kapitel 204, bør sådanne ligrester stadig IKKE udsættes for ild (kremeres) men begraves på passende vis.


NB: 

I denne her lille film på under 2 min. vises hvorledes en kiste anbringes i en sådan type Fællesmausoleum, klik på: Placering af kiste i et FællesmausoleumI Holland findes også det meget store Heilig Land Stichting hvor der bl.a. også er mulighed for ligeledes opbevaring af afdøde i kister i krypt, og hvor der kan vælges disse fredningstider: 10 - 20 - 30 - 40 eller 50 år.


Til højre ses således "krypte-kælderen" med de opbevarede kister.

Maj 2020, Brasilien, storbyen Rio de Janeiro:

Qua den igangværende "Corona pandemi" bragte et dansk nyhedsmedie i dag den 21. maj 2020 en artikel hvori man kan se et foto af ansatte på en kirkegård i Rio som placerer en kiste med en afdød i en slags meget simpelt "Fællesmausoleum".
Artiklen med det viste foto af det meget simple "Fællesmausoluem" kan ses her